Колеги, розкажіть, будь ласка, як ви обираєте страховку для свого авто? Які конкретні речі важливі для вас при виборі страхового полісу, щоб почувати себе на дорозі на 100% захищеним? Може, є якісь поради або історії зі свого досвіду, які допомогли вам обрати найкращий варіант?
Страхування свого авто
Сообщений 1 страница 2 из 2
Поделиться22023-10-19 23:17
Колеги, розкажіть, будь ласка, як ви обираєте страховку для свого авто? Які конкретні речі важливі для вас при виборі страхового полісу, щоб почувати себе на дорозі на 100% захищеним? Може, є якісь поради або історії зі свого досвіду, які допомогли вам обрати найкращий варіант?
Да легко, друже! Коли я шукав страховку для свого авто, я завжди перш за все дивлюся на покриття. Це моя основна справа. Тобто, я хочу бути впевненим, що я відшкодований в разі неприємностей. Отож, стараюсь вибирати поліси з хорошим покриттям на випадок ДТП і шкідливих дій інших людей.
Зараз заглянув www.unn.com.ua там чітко пише, що треба звертати увагу на покриття цивільної відповідальності, і це правильно. Бо ця штука важлива, якщо трапиться аварія з іншими учасниками. І ще важливо, щоб був варіант "заміна авто в разі крадіжки", адже в нашому світі все можливо.
Крім того, важливий фактор - ціна. Не хочу переплачувати. Інколи можна знайти дуже гарну угоду, особливо якщо використовувати порівняльні сайти.